lördag 20 mars 2010

Dagen har bestått av...

Volleyboll, hundar och Mormor & Morfar

Bror är hemma för helgen för att spela poolfinal till u19sm (vilket dom för övrigt vann) och hela familjen åkte och tittade på honom. Jag och mamma åkte riktigt tidigt för att dessutom vara funktionärer.

Dessutom har jag gått en riktigt härlig långpromenad idag! Var ute på fältet här och var i princip själv så när på två tappra skidåkare. Nu när det töar och har sig är det inga skidare vilket betyder att jag som hundägare får ha mina hundar lösa och gå var jag vill istället för tio minuters rundan. Dessutom var det nog för blött för andra människor också för vi träffade inte på en enda hundmännska heller, fältet som nästan alltid är fullt! Tog några ríktigt våriga bilder som jag lägger upp imorgon när jag hittat mobilsladden.

När Staffan var klar med spelandet åkte hela familjen till Mormor & Morfar på middag. Som alltid är det väldigt mysigt men måste säga att det kändes rätt tufft att inte få äta av allt det goda som ställdes fram. Men jag och mamma kämpade tappert på med våra soppor och har nu klarat hela tre dagar med detta. Enligt papprena är dag tre värst och den var inte ens speciellt jobbigt då jag är mindre hungrig ätandes sopporna än när jag äter vanlig mat. Så nu kan det bara gå framåt?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar