tisdag 17 september 2013

No Limit till SM 2014!!

Woooohooooo!!!! Flaggan i topp, hoppar och skuttar och allt det där ni vet man gör i glädjeyra! För det skulle ni också göra om ni möttes av den här texten på söndag förmiddag när ni är funkisansvariga på Väsbys hemmatävling och er yngsta skrutthund är och kör lag i Älvkarleby!
Läs själva:
"God morgon! Tänkte bara meddela övriga lagmedlemmar att vi nu mera är SM FÄRDIGA!!!!! "

Så härligt roligt skriver Josefine där på söndag förmiddag och jag börjar hoppa runt i någon slags segerdans!!

För visst skötte sig laget såååå fint utan både mig och Annica på plats. Jossan körde Otto som första hund medan skadade Anders håller Kylie (som btw var lugn och harmonisk, inget skrikande eller vild trots att hon ser Jossan köra och att jag inte varit på plats sen kvällen innan. *duktiga tjejen!*), Annika kör därför Levis som hund två och till sist går Jossan in och kör Kylie som sista hund i laget. 

20 fel i agilityklassen men uppenbarligen en klurig bana då vinnarna hade 10 och 3an hade 30 fel så då kan ni ju själva räkna ut att laget kom 2a och tog därmed hem sista pinnen till SM och har nu kvalat till SM2014!!

Tänk!! Nu är bägge mina agilityhundar kvalade till SM nästa år. Håller alla tummar för att även Theas lag lyckas ta de två sista pinnarna och att även Plockepinn får tävla SM 2014.

Men shit vad stort det är att lilla fröken svartvit ska få stå på startlinjen redan i juni 3 år gammal. Hade inte en tanke på att SM skulle ens hypotetiskt finnas med när det här året började men jag är sååå glad och så stolt över henne. Hon har inte ens tävlat ett år än och visar redan så himla fina kvalitéer. Nu blir det projekt running i vinter (på riktigt denna gång!!) och så ska vi träna massor under vintersäsongen så kanske vi kan vara med och fajtas även individuellt i de högre klasserna.


1 kommentar: