söndag 19 juni 2011

Kylieuppdatering

Förlåt för seg uppdatering men här kommer iaf ngra bilder ;)



Skön sovstil




Sötnosarna går bra ihop



Suddig bild men ville visa att hon (som mamma Titti) sov med tungan ute, inte så ofta men har hänt ett par gånger <3

Ngn var nyfiken på kameran


Och såklart en rapport också. Allting går över förväntan. Lillskrutt är så mysig, go, söt och underbar! Hon har inte gjort ngn olycka inne än ( ! ) Hon går bra ihop med de andra två grisarna. Irja bryr sig inte nänmvärt så länge Kylie inte stör henne fysiskt. Hon kör på taktiken att ignorera är bäst. Thea är lite mera polis och tycker faktiskt inte att man får:
- gräva i sängen
- bita på fällen
- busa utan mattes initiativ
- vara allmänt uppspelt

Helt enkelt tkr Thea att man ska ha ett lugnt och harmoniskt temperament vilket är svårt för en valp. Alltså får jag säga åt Thea att gå ifrån eller inte lägga sig i vilket hon tkr suger så då ligger hon och tittar lite surt och jag riktigt ser hur hon tänker "jaha, och varför får den där göra precis som HON vill då..?! " Men dom två ligger också och sover bredvid varandra i sängen, nosar nära nära och Thea har tom gett Kylie en puss. Inga lekinviter än från de vuxna och de har inte heller hoppat på Kylies försök till lek.

Vi har hunnit med en hel del på de här 4 dagarna. Mycket lek har det blivit och favoriten såhär långt är den rosa grisen som låter. Kul att hon gillar pipisar och leksaker med ljud då de andra två ogillar det. Vi har tränat lite burträning, namnträning och koppelträning. Hon har fått hänga med på ngra kortare promenader, mest i famnen dock. Numera så följer hon med riktigt fint åt samma håll som vi går och trots att hon tkr att halsband bara är äckligt och kliar så glöms det fort när man är ute och tittar på världen. Vi har tränat "sitt för att få din mat" och till frukosten damp rumpan ner direkt när jag visade henne matskålen =)

Hon är ett riktigt matvrak och igår försökte hon sno av Theas mat. Stod rakt i Theas morrande ansikte, backade inte ett steg och vägrade ge sig.. Till slut fick hon ett litet nyp i nosen vilket jag faktiskt tkr var välförtjänt. Man ska ge sjutton i andras mat liksom! Efter det la hon sig och skällde på Thea som stod och åt :O Ne, se så beter man sig inte fick matte gå in och säga till.

Pluttis är väldigt social och gillar att träffa folk, igår hade vi släkt och vänner över hos mamma och pappa då det var brorsans mottagningsfirande. Hon var med och minglade en stund och älskade människorna! Men blev trött fort och låg och sov en stund i mitt knä bland folket. Annars satt hon på vår tomt och tittade på bakom kompostgaller. Trivdes som fisken i vattnet.

Nu sover skruttis medan jag och Thea precis såg Guldlaget i large göra sina kanonlopp!


1 kommentar:

  1. ååå hon är ju så söt. Mera bilder vill vi ha. Hon var ju hur cool som hlst i bilen hem m.m så de är ju en suertrevlig liten tjej på alla sätt me allt. kramar
    Annso Stina Minus Nova

    SvaraRadera