måndag 5 juli 2010

Trääääning

Härlig träning idag på klubben med Emma och Annica. Vi tränade bla ut, serpentinarm och framkomando jämfört med att kalla på dom under raksträckan. Väldigt nyttigt och vi alla tre har saker vi behöver träna på. Tycker överlag att båda tjejerna klarade övningarna bra, jag måste tajma mycket mycket bättre när jag håller i Thea och sedan måste vi nöta att ordet "Fram" betyder en sak och att ropa "Thea" respektive "Irja" betyder något heeeeelt annat.

Extremt positivt är att det märks att skallträningen har gett stora resultat. Irja och Thea var knäpptysta när jag gick runt och byggde bana/banvandrade. De var väldigt mkt tystare när främmande hundar kom och socialiserade sig lite. Thea lät t o m valpen nosa och nosade tillbaka utan ett morr eller en tand visades. Irja låter dock fortfarande när jag kör med Thea men det är gnälligare skall som beror på att hon är avis än på enbart vana. När Annica eller Emma satt hos henne och gav henne lite uppmärksamhet var hon tyst igen. Thea skäller när jag kör med Thea men jag har inte tränat alls med henne att hon ska vara tyst när jag jobbar med Irja så det är inte konstigt eller något jag ser som ett problem.
Ska fortsätta att träna på att man kan sitta och titta utan att låta med båda tjejerna. (Igår lånade jag Della och körde och då satt båda tjejerna tysta fast dom såg alls och inte satt i bur) så det är mest avundsjuka när jag kör med ngn i flocken.

Är så extremt taggad på träning just nu och har bestämt mig för att inte tävla i Sthlm Södra då jag inte vill tävla med sånt som jag inte tycker sitter tillräckligt bra. Så nästa tävling blir bergsslagsveckan och tills dess blir det mer träning =D


Hemlisen undrar ni kanske över..? Jo, det går framåt och jag har förhoppningsvis ett slutgiltigt svar i slutet av veckan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar