söndag 17 april 2011

PU-17 sm

Har varit i Göteborg hela helgen tillsammans med mina knattar (ja, iprincip alla är längre än jag är^^) för att se/coacha dom under SM. Vi började bra med att stå still 3 timmar i Flemmingsberg pga trasigt lok så vi var framme runt halv 12 och sen upp och spela på lördan. Vi kom till kvarten men förlorade där trots riktigt bra spel. Motståndarna var bara bättre helt enkelt. Det slutade på en 5e plats av 10. Det hör till att klassen är för 95/96 i första hand och sedan fylla på med yngre, i vårt lag hade vi endast två 95or, två 96or och resten (över halva laget) är födda 97 så förutsättningarna var emot oss när vi spelade mot lag där de flesta var 1 eller två år äldre och längre. Så jag och jag hoppas killarna också är det, är riktigt nöjd med helgen. Min "lilla" lillebror Peter spelar i det här laget också och både jag och andra brorsan Staffan var imponerade över hur långt Peter kommit och hur duktig han är =)
Det är alltid kul att åka iväg såhär med ett lag. Även o
m jag bodde på hotell och lät huvudtränaren ha hand om killarna under nätterna ;) så känner jag ändå hur stark sammanhållningen är. Det är det jag saknar mest med at
t spela en lagsport. Den extrema sammanhållningen inom laget, vi mot dom - känslan. Agilityn är ju på ett helt annat sätt även om man fortfarande tillhör en klubb. Bara att ha hejarramsor i ryggen av andra lag från samma klubb konstant i 45 minuter. Att tokjubla med laget när man som lag inte kan göra något fel och bara slår in boll på boll. Det är en känsla som jag inte uppnår i agilityn. Dels är det individuellt (även när man kör lag så är det ändå en parprestation när man faktiskt är på banan) och sen går det så pass fort. Hinner ju knappt ens dra en ramsa under loppet.
Så även om jag nu slutar som tränare för dom här knattarna som jag haft de senaste 5 åren, ända sen de höll i sin första volleyboll, så kommer jag vara stark supporter även i fortsättningen!

onsdag 13 april 2011

To do-list

Jobbade första passet på nya jobbet igår. Väldigt kul :D:D Dessutom förnekar jag inte hur underbart det varit med sovmorgon tre dagar i rad. Inte megasena mornar men iaf bra mkt senare än tio i 5 som klockan ringde tidigare^^

Gjorde en lång "To do-list" i början av veckan och nu när det bara återstår torsdag och halva fredag innan det är dags att åka på PU17-sm med knattarna så skriver jag ned den så håller den för nästa vecka också. Skriver jag ut den så kan det hända att jag verkligen gör det också ;)

- Städa hela hemmet (om man delar in lägenheten i 5 delar så är en del gjord, badrummet)
- Tvätta bort ALL tvätt (1 av typ 6 tvättar fixad)
- Borsta gången utanför, kratta vår del av gräsmattan och slänga alla löv i sopsäckar (börjat både kratta och sopa)
- Sy klart kuddöverdragen till stora kuddarna
- Köpa och sätta upp gardiner till fönsterväggen och sovrumsdörren
- Borsta ur tjejerna ordentligt
- Skrapa Theas tänder
- Klippa klor
- Klippa och färga mitt eget hår

Ja fler saker ni kommer att tänka på?
Vi får väl se hur mycket som blir gjort, prio imorgon blir att ordna allt med kurserna och annat åtagande i klubben
Nästa vecka är det ju påsklov så ska jobba lite mer då men ska försöka få ihop ett par träningspass iaf. Planen är att syrran ska tävla Irja både på inoffen och den officiella klassen i maj på Väsby så ska låta dom träna lite och ska dra lite i Annica så jag iaf kan träna en vettig hund nu medan Thea löper och är helt omöjlig sådär som brudar brukar vara denna tiden ;)